Ταλιατέλες με τριών ειδών μανιτάρια

Ταλιατέλες με τριών ειδών μανιτάρια

Υλικά

  • 300 γρ. μανιτάρια Porto Bello (κομμένα σε φέτες)
  • 500 γρ. κεσεδάκι μανιτάρια Champignon (κομμένα σε φέτες)
  • 250 γρ. μανιτάρια πλευρώτους (κομμένα σε φέτες)
  • 500 γρ. ταλιατέλες
  • 3 κλαράκια δεντρολίβανο
  • 1 & 1/2 ml. ζωμό λαχανικών
  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • 80 γρ. κρέμα βαλσάμικο
  • 3 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)

 

Εκτέλεση

Σε μία μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και ρίχνουμε όλα τα μανιτάρια. Μετά από 2 λεπτά βάζουμε το σκόρδο και σωτάρουμε για ακόμα 5 λεπτά.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε την κρέμα βαλσάμικο, το δεντρολίβανο, τις ταλιατέλες, τον ζωμό και ανακατεύουμε ανά διαστήματα, ώστε να διαχωρίσουν μεταξύ τους οι ταλιατέλες.

Όταν τα μακαρόνια απορροφήσουν το ζωμό, αφαιρούμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και διορθώνουμε την γεύση με αλάτι και πιπέρι.