Σαλάτα με ρεβίθια και  Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Πορτοκάλι -  Λεμόνι

Σαλάτα με ρεβίθια και Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Πορτοκάλι - Λεμόνι

Χρόνος προετοιμασίας:
15 λεπτά

Χρόνος ψύξης:
15 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

500 γρ. ρεβίθια βρασμένα

1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, σε λεπτές φέτες

1 κ.σ. ξαρμυρισμένη κάππαρη

10 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα

½ ματσάκι άνηθο, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. μπούκοβο

6 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

6 κ.σ. Λευκή Κρέμα Βαλσαμικού Πορτοκάλι – Λεμόνι ΠΑΝ

αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές φέτες και το βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό για 10 λεπτά. Στη συνέχεια το σουρώνουμε και το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και την Κρέμα Βαλσαμικού με λεμόνι & πορτοκάλι, ανακατεύουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά. Λίγο πριν σερβίρουμε δοκιμάζουμε το αλάτι και προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι με προσοχή, γιατί το μπούκοβο έχει ήδη δώσει ένταση.