Σολομός ψητός και χειμερινή σαλάτα

Σολομός ψητός και χειμερινή σαλάτα

Υλικά

Για τον σολομό

Για την σαλάτα

  • 3 κ.σ βαλσάμικο ξίδι με Ρόδι ΠΑΝ
  • 1 κεφάλι μπρόκολο
  • 1 καρότο
  • 1 ρόδι
  • 1 κίτρινη πιπεριά
  • 1/2 μικρό κουνουπίδι
  • 3 φρ. κρεμμυδάκια
  • 2 κλαράκια σέλερι
  • 6 τεμ ραπανάκια
  • 3-4 κλαράκια άνηθος
  • 1/3 φλ ελαιόλαδο
  • αλάτι και λίγο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα αλείφουμε με το βαλσάμικο ξίδι με Ρόδι ΠΑΝ της οξοποιίας Ζαφειρόπουλος. Κάνουμε τομές

στο κρέας του ψαριού και βάζουμε μέσα τις μισές φέτες από λεμόνι.

Ψήνουμε για 15 λεπτά, σε προθερμασμένο φούρνο, στον αέρα, στους 200 βαθμούς.

Αφήνουμε το ψάρι να σταθεί μέσα στον φούρνο ακόμα 15 λεπτά.

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα λαχανικά της σαλάτας και το ρόδι μαζί με το αλατοπίπερο, το ελαιόλαδο και το βαλσάμικο ξίδι με Ρόδι ΠΑΝ. Σερβίρουμε τη σαλάτα μαζί με το σολομό.