Φιλέτο πάπιας με κριθαράκι και συκωτάκια

Φιλέτο πάπιας με κριθαράκι και συκωτάκια

Υλικά

  • 1 φιλέτο πάπιας 200
  • γρ. συκωτάκια πουλερικών
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 80 γρ. παρμεζάνα
  • 200 γρ. κριθαράκι
  • 50 γρ. βαλσάμικο ξύδι με μέλι
  • 1 κρεμμύδι

 

Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι το κριθαράκι και τα συκωτάκια.

Σβήνουμε με κρασί ,προσθέτουμε αλάτι ,πιπέρι και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν.

Καθαρίζουμε και χαράζουμε το φιλέτο της πάπιας.

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πάπια με αλάτι και πιπέρι. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το βαλσάμικο ξύδι με με μελί και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.

Ρίχνουμε στο κριθαράκι μαϊντανό ,παρμεζάνα και ανακατεύουμε. Στήνουμε πιάτο.