Μπριζόλες στο φούρνο με λαχανικά

Μπριζόλες στο φούρνο με λαχανικά

Υλικά

  • 6 μπριζόλες λαιμού
  • 6 κ.σ. Κρέμα Βαλσαμικό Ξίδι με Σύκο ΠΑΝ της οξοποιίας Ζαφειρόπουλος
  • 1/2 φλ λευκό κρασί
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • 4 σκελιδες σκόρδο λιωμένες
  • 8 πιπεριές πολύχρωμες σε χοντρές ροδέλες
  • 1 κιλό κολοκυθάκια σε ροδέλες
  • 2 φλ ντοματίνια
  • 1/2 φλ ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

 

Εκτέλεση

Βάζουμε τις μπριζόλες σε ένα μπολ και τις περιχύνουμε με το κρασί, την κρέμα βαλσάμικο, τα σκόρδα, το αλατοπίπερο τη μουστάρδα. Ανακατεύουμε απαλά και αφήνουμε όλο το βράδυ στο ψυγείο.

Αραδιάζουμε τα λαχανικά σε ένα ταψί. Πασπαλίζουμε με αλάτι βάζουμε από πάνω τις μπριζόλες. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα και ραντίζουμε όλο το φαΐ με το ελαιόλαδο.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις, στους 220 βαθμούς για μια ώρα και 20 λεπτά.