Μοσχαράκι Πριμαβέρα

Μοσχαράκι Πριμαβέρα

Υλικά

  • 1200 γρμ.  μοσχαρίσιο  ποντίκι κομμένο σε μερίδες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 4 σκ σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλ.  Βαλσαμικό Ξίδι με ρόδι ΠΑΝ της οξοποιίας Ζαφειρόπουλος
  • ½ ματσάκι μαϊντανόψιλοκομμένος
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • αλάτι και 2 κ.σ. μαύρο πιπέρι

 

Εκτέλεση

Αχνίζουμε το μοσχαράκι μαζί με τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και το μισό ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά μέχρι να ασπρίσει καλά το κρέας.

Προσθέτουμε το Βαλσαμικό Ξίδι με ρόδι ΠΑΝ της οξοποιίας Ζαφειρόπουλος και αφήνουμε να εξατμιστεί το πολύ για 2-3 λεπτά. Βάζουμε στην κατσαρόλα δύο ποτήρια ζεστό νερό, σκεπάζουμε την κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και σιγοβράζουμε για 1 ώρα και 40 λεπτά.

Χοντροκόβουμε το μαύρο πιπέρι και το βάζουμε στο φαγητό μαζί με τον μαϊντανό και το σκόρδο. Συνεχίζουμε το βράσιμο για 5-6 λεπτά.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK