Υλικά για 20 κομμάτια
400 γρ. φύλλο κανταΐφι
6 κ.σ. λιωμένο βούτυρο
20 κύβους τυρί φέτα, σε μέγεθος καρυδιού
10 φέτες του τοστ κασέρι
Εκτέλεση
«Ανοίγουμε» το κανταΐφι να αφρατέψει. Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα και τοποθετούμε στο κέντρο 1 κύβο φέτα που έχουμε τυλίξει με 1/2 φέτα κασέρι. Κλείνουμε ώστε το τυρί να καλυφθεί με κανταΐφι. Τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και συνεχίζουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν όλα τα κανταϊφάκια. Ραντίζουμε με λίγο βούτυρο, τα αφήνουμε για 20 λεπτά στο ψυγείο να σφίξουν και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180οC για 30 λεπτά. Σερβίρουμε με Κρέμα Βαλσαμικό με σύκο.