Μουστάρδα με πάστα ελιάς
Icon

Μουστάρδα με πάστα ελιάς

 

Μια μουστάρδα που μυρίζει Ελλάδα και Μεσόγειο. Η πάστα μαύρης ελιάς, που χρησιμοποιείται σε τόση ποσότητα ώστε να μην καλύπτει τα υπόλοιπα συστατικά, δίνει τον αρωματικό και γευστικό τόνο. Στη μύτη κάνει επίσης αισθητή την παρουσία του το εκλεκτό ξίδι, σε φόντο μπαχαρικών και βοτάνων. Η γεύση της είναι ήπια αλλά μεστή, με μεγάλη διάρκεια.

 

Cooked Chicken Salads Red Meat Boiled Vegetables
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ

 

Δοκιμάστε την σε «μεσογειακή» βινεγκρέτ, με ψητά κρέατα όπως το αρνί ή το κατσίκι, πάνω από πατάτες ταψιού, ελαφρά βρασμένα λαχανικά, αλλά και σε ντοματοσαλάτες. Βάλτε την δίπλα σε χοιρινό φούρνου ή αλείψτε το κοτόπουλο πριν το ψήσετε. Θα μεταμορφωθούν.