Η καταγωγή της λεμονιάς (Citruslimon) προκάλεσε και προκαλεί ακόμα διαφωνίες στην επιστημονική κοινότητα καθώς άλλοι την τοποθετούν στην νοτιοανατολική Ασία και άλλοι στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Όμως το σίγουρο είναι πως η καλλιέργειά της διαδόθηκε και εξαπλώθηκε στην Ευρώπη στα χρόνια της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, ενώ το λεμόνι «μπαίνει» στις κουζίνες στη διάρκεια του Μεσαίωνα και προοδευτικά κατακτά δεσπόζουσα θέση. Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, χρησιμοποιώντας μόνο ελληνικές πρώτες ύλες, δημιούργησε δύο προϊόντα με βάση τον χυμό λεμονιού, που κυριολεκτικά σας «λύνουν» τα χέρια.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK