Βαλσαμικό ξίδι με μάνγκο
Icon

Βαλσαμικό ξίδι με μάνγκο

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος, σταθερά καινοτομώντας, παρουσιάζει το πρώτο βαλσαμικό ξίδι με μάνγκο, που παράγεται στην Ελλάδα. Στο κλασικό λευκό βαλσαμικό ΠΑΝ προστίθεται τουλάχιστον 16% συμπυκνωμένη πούλπα του δημοφιλούς εξωτικού φρούτου και το αποτέλεσμα γοητεύει με το πορτοκαλοκίτρινο χρώμα και την εκφραστική μύτη του, όπου κυριαρχεί η παρουσία του μάνγκο. Στο στόμα ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην οξύτητα και τη γλυκύτητα.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
μερίδα 1 κ.σ.
ανά
100ml
ανά μερίδα
15ml
Ενέργεια
KJ
757
kcal
233
KJ
113
kcal
25
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
0g
0g
0g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
41,3g
39g
6,2g
5,8g
Πρωτεΐνες
5,8g
0,1g
Αλάτι
0g
0g
ανά
100ml
Ενέργεια
KJ 757
kcal 233
Λιπαρά
0g
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
Υδατάνθρακες
41,3g
εκ των οποίων σάκχαρα
39g
Πρωτεΐνες
5,8g
Αλάτι
0g
ανά μερίδα
15ml
Ενέργεια
KJ 113
kcal 25
Λιπαρά
0g
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
Υδατάνθρακες
6,2g
εκ των οποίων σάκχαρα
5,8g
Πρωτεΐνες
0,1g
Αλάτι
0g
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ

Απολαύστε το ως ντρέσινγκ σε σαλάτες και φρουτοσαλάτες, αλλά και σε μαρινάδες, με λάδι και μπαχαρικά, για κοτόπουλο, χοιρινό, ψάρι ή γαρίδες. Βουτήξτε στην ίδια μαρινάδα ανάμεικτα λαχανικά και ψήστε τα στη σχάρα. Δοκιμάστε το με σόδα –και βότκα αν σας αρέσει- για ένα δροσιστικό καλοκαιρινό ποτό.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK