Ξίδι με δενδρολίβανο και θυμάρι
Icon

Ξίδι με δενδρολίβανο και θυμάρι

Δύο αρωματικά βότανα, στενά δεμένα με την ελληνική γαστρονομική παράδοση, διαμορφώνουν την προσωπικότητα αυτού του λευκού ξιδιού με το χρυσόξανθο χρώμα. Κλαράκια δενδρολίβανου και φύλλα θυμαριού κλεισμένα στη φιάλη, χαρίζουν πλουσιοπάροχα τα αρώματά τους τόσο στη μύτη όσο και στο στόμα, καλύπτοντας, σε μεγάλο βαθμό, ιδίως το πρώτο, εκείνα του ξιδιού. Η γεύση καθαρή και επίμονη, παραπέμπει φυσικά στο γνήσιο λευκό ξίδι ΠΑΝ.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ
μερίδα 1 κ.σ.
ανά
100ml
ανά μερίδα
15ml
Ενέργεια
KJ
24
kcal
6
KJ
4
kcal
1
Λιπαρά
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
0g
0g
0g
Υδατάνθρακες
εκ των οποίων σάκχαρα
0,9g
0,3g
0,1g
0,1g
Πρωτεΐνες
0g
0g
Αλάτι
0g
0g
ανά
100ml
Ενέργεια
KJ 24
kcal 6
Λιπαρά
0g
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
Υδατάνθρακες
0,9g
εκ των οποίων σάκχαρα
0,3g
Πρωτεΐνες
0g
Αλάτι
0g
ανά μερίδα
15ml
Ενέργεια
KJ 4
kcal 1
Λιπαρά
0g
εκ των οποίων κορεσμένα
0g
Υδατάνθρακες
0,1g
εκ των οποίων σάκχαρα
0,1g
Πρωτεΐνες
0g
Αλάτι
0g
ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ

Χαρείτε το τόσο σε αγαπημένες ελληνικές συνταγές, όπως για παράδειγμα οι «μπουμπουριστοί χοχλιοί» της Κρήτης, το τηγανητό κουνέλι ή οι σαλάτες οσπρίων, αλλά και σε σάλτσες για ψάρι, σε ντρέσινγκ για σαλάτες, ιδιαίτερα με τομάτα, ή σε ψητά λαχανικά. Ραντίστε τις τηγανητές γαρίδες ή τα καλαμάρια και θα μεταμορφωθούν σε γκουρμέ πιάτο.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK