Οι κρέμες με βάση το βαλσαμικό ξίδι προστέθηκαν σχετικά πρόσφατα στο γευστικό οπλοστάσιο των ερασιτεχνών, αλλά και των επαγγελματιών μαγείρων. Στην πραγματικότητα, όμως, αποτελούν εξέλιξη μιας τεχνικής, που εφαρμοζόταν από παλιά στις κουζίνες και στηριζόταν στη συμπύκνωση του βαλσαμικού ξιδιού, ώστε να δημιουργηθεί μια παχύρευστη, γλυκιά «σάλτσα», ενώ στη σύγχρονη μορφή τους παράγονται με διάφορες μεθόδους. Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος συμπυκνώνει με θέρμανση μούστο σταφυλιών, όπως έκαναν παλιά το πετιμέζι, και προσθέτει εκλεκτό βαλσαμικό ξίδι ΠΑΝ.Δημιουργείται έτσι ένα προϊόν με φυσική γλυκύτητα, που δεν χρειάζεται προσθήκη ζάχαρης, ενώ ξεχωρίζει για τον όγκο και το βάθος της γεύσης του.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK