Πετιμέζι ΠΑΝ από την Οξοποιία Ζαφειρόπουλος

Πετιμέζι ΠΑΝ από την Οξοποιία Ζαφειρόπουλος

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος παρουσιάζει στην αγορά το Πετιμέζι ΠΑΝ

Ιανουάριος 2018 – Ενισχύοντας την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος παρουσιάζει στην αγορά το Πετιμέζι  ΠΑΝ, ένα νέο προϊόν υψηλής διατροφικής αξίας, από εξαιρετικής ποιότητας ελληνικές πρώτες ύλες.

Το Πετιμέζι ΠΑΝ με την αρμονικά παχύρευστη  υφή του, το υπέροχο άρωμα μούστου και τη γλυκιά του γεύση με την χαρακτηριστικά μακρά του επίγευση, θα εκπλήξει ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως γλυκαντικό στην ζαχαροπλαστική ενώ παράλληλα έχει και πολλές εφαρμογές στη μαγειρική. Το Πετιμέζι ΠΑΝ μπορεί να προστεθεί ως βασικό συστατικό στις σάλτσες και στα dressings πιάτων με κρέατα, ψάρια αλλά και λαχανικά. Επιπλέον, λόγω της υψηλής θρεπτικής του αξίας αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική πρόταση και για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής. Εντάσσοντάς το στην καθημερινότητα σας ακόμη και με λίγο γιαούρτι ως ένα γρήγορο και απολαυστικό σνακ, θα σας γλυκάνει θρεπτικά και θα σας προσφέρει ενέργεια και δύναμη.

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος εδώ και 40 χρόνια επενδύει στην καινοτομία και παράγει προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας βασιζόμενα στη χρήση ελληνικών πρώτων υλών, επιτυγχάνοντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό παράδοσης και γνώσης με τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK