Οξοποιία Ζαφειρόπουλος: Οι βαλσαμικές κρέμες ΠΑΝ στην αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος

Διανομή σε 75 υπεραγορές της γνωστής αλυσίδας

Οκτώβριος 2017 – Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος εισέρχεται στην αλυσίδα ΑΒ Βασιλόπουλος με τη διανομή τριών κωδικών, συγκεκριμένα την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ, την κρέμα βαλσάμικο ΠΑΝ με Σύκο και την κρέμα λεμονιού ΠΑΝ. Η συνεργασία ξεκινάει με την είσοδο των προϊόντων ΠΑΝ σε 75 καταστήματα (υπεραγορές) της γνωστής αλυσίδας τα οποία τοποθετούνται κυρίως στο Νομό Αττικής (με έμφαση στα βόρεια και νότια προάστια) αλλά και στην Περιφέρεια.

Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος είναι ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς ξιδιού και συναφών προϊόντων στην Ελλάδα ενώ τα προϊόντα ΠΑΝ έχουν παρουσία στις μεγαλύτερες αλυσίδες super market αλλά και σε επιλεγμένα boutique σημεία σε όλη την ελληνική επικράτεια, διανέμονται αποκλειστικά από την εταιρεία Οξοποιίας Ζαφειρόπουλος, η οποία έχει και την ευθύνη του προϊόντος από την συλλογή της πρώτης ύλης έως την εμφιάλωση και διανομή της.

Βασιζόμενα στην αποκλειστική χρήση ελληνικών πρώτων υλών, τα προϊόντα της σειράς ΠΑΝ παράγονται εδώ και 40 χρόνια από την ομώνυμη οικογένεια Ζαφειρόπουλος. Η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος συνδυάζει την παράδοση και τη γνώση με τη σύγχρονη τεχνογνωσία και δημιουργεί τη σειρά προϊόντων ΠΑΝ από εκλεκτά σταφύλια της Αττικής.

Συνολικά η Οξοποιία Ζαφειρόπουλος παράγει 30 διαφορετικά προϊόντα, στο κανάλι της λιανικής και του Food Service.  Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων ΠΑΝ περιλαμβάνει κλασικές γεύσεις όπως το λευκό ή κόκκινο ξίδι από λευκό ή κόκκινο κρασί αλλά και προϊόντα με ιδιαίτερες γεύσεις όπως το βαλσαμικό ξίδι με ρόδι, το ξίδι με δεντρολίβανο και θυμάρι και το βαλσαμικό ξίδι με ελληνικό μέλι, διεκδικώντας ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά των προϊόντων ξιδιού. 

Οι βαλσαμικές κρέμες ΠΑΝ ξεχωρίζουν για το αρμονικό δέσιμο του βαλσαμικού ξιδιού ΠΑΝ με διαλεχτό  συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιών, το οποίο  δημιουργεί ένα προϊόν ιδιαίτερα γλυκό, με κρεμώδη παχύρρευστη υφή και απαλό άρωμα μούστου και παλαιωμένου βαλσαμικού ξιδιού, καλύπτωντας την ανάγκη των καταναλωτών και chef για μια παχύρευστη σάλτσα με βάση το βαλσαμικό ξίδι.

Οι βαλσαμικές κρέμες ΠΑΝ δεν περιέχουν ζάχαρη καθώς παράγονται με βάση τον συμπυκνωμένο μούστο σταφυλιού, μία διαδικασία που έχει υιοθετήσει η οικογένεια εδώ και πολλά χρόνια.

Η επιτυχής πορεία της εταιρείας περιλαμβάνει μία σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε 35 συνολικά χώρες εντός της Ε.Ε αλλά και εκτός, λ.χ Η.Π.Α, Καναδάς, Ρωσία, αποτελεί απτή απόδειξη της εξελικτικής της πορείας με τις εξαγωγές να ανέρχονται ήδη στο 20% του συνόλου της παραγωγής της.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK